

Business PhD Research Conference November 22, 2024 Bus Room 5-40 A&B

*Program subject to change

Time	Event	Who
8:30 – 8:45	Welcome and Opening Remarks	Bijit Ghosh, BRC Chair; Sarah Moore, Associate Dean PhD and Research
8:45 – 9:20 (35 minutes)	Poster Session 1 (9 people)	Alireza Tariverdi (Acctg) Ke Fang (Acctg) Golnoush Omidali (Finance) Linfeng Tian (Finance) Bo Han (OIS) Erfan Rafieikia (OIS) Ardalan Eyni (Marketing) Yunjung Pak (SMO) Logan Crace (SMO)
9:20 – 9:25	BREAK	
9:25 – 9:55	Presentation 1 – MARKETING "Go-To or Not to Go-To? The role of habitual companions in companion selection for events"	Natalie Bolen
9:55 - 10:05	BREAK	
10:05 – 10:45 (40 minutes)	3MT presentations with Q&A (8 people) Each student has 3 minutes to present their research with one slide. Two minutes will be put on the clock for a question from the audience after each presentation. Following all 8 presentations, 10 minutes for questions directly to the individuals can happen during the break that follows.	Cindy Grappe (Marketing) Yasser Zeinali (OIS) Shuhan Yang (Marketing) Julian Faid (SMO) Arjang Nikbakht (Marketing) Natalie Eng (SMO) Bjit Ghosh (Marketing) Shuo Yuan (SMO)
10:45 – 10:55	BREAK	
10:55 - 11:25	Presentation 2 - OIS "Asymptotic analysis of queueing systems with impatient customers and stochastic agent unavailability"	Arash Asgari
11:25 – 12:00 (35 minutes)	Poster Session 2 (8 people)	Kieran Taylor-Neu (Acctg) Leixing Jiang (Acctg) Nancy Wang (Acctg) Usama Malik (Finance) Sihan Zhang (Finance) Soroush Sadeghi (OIS) Chunzhen Huang (OIS) Maryam Zakeri (OIS)



Business PhD Research Conference November 22, 2024 Bus Room 5-40 A&B

12:00- 12:10	Pick up lunch in lobby if RSVP'd for lunch	Faculty and Students	
12:10 – 1:10	Lunch Panel Topic: Navigating the Academic Job Market	Moderator: Julian Faid Katie Lafreniere (Marketing) Mohamad Soltani (OIS/ABA) Bryan Spencer (SEM) Robin Lee (Finance) Yaping Zheng (Accounting)	
1:10 – 1:20	BREAK		
1:20 – 1:55 (35 minutes)	Poster Session 3 (9 people)	Qi An (Acctg) Xin Yang (Acctg) Janice Yan (Finance) Wenqi Wan (Finance) Masoum Talebi (OIS) Mehrnaz Behrooz (OIS) Jack Yin (SMO) Mehri Baloochi (SMO) Teddy Carter (SMO)	
1:55 – 2:15	CELEBRATION of PhD accomplishments	Everyone	
2:15 – 2:45	Presentation 3 - SMO/SEM "The axiology of artificial intelligence: understanding values inscription in Al systems"	Jen Sloan	
2:45 – 2:50	BREAK		
2:50 – 3:30 (40 minutes)	3MT presentations with Q&A (8 people) Each student has 3 minutes to present their research with one slide. Two minutes will be put on the clock for a question from the audience after each presentation. Following all 8 presentations, 10 minutes for questions directly to the individuals at the 10 minute break following	Roghi Teimourfamian (Mark) Arkadiy Lenchak (Finance) Feyzan Karabulut (Mark) Omima El Kailani (SMO) Lance Gregory (Mark) Samira Jafari (SMO) Amir Faghihinia (Mark) Yufei Ren (SMO)	
3:30 – 3:40	BREAK		
3:40 – 4:10	Presentation 4 - Finance "Sustainability-linked bonds: Beyond green"	Allin Chen	
4:10 – 4:15	Closing Remarks	Vikas Mehrotra, Dean Sarah Moore, Assoc Dean Bijit Ghosh, BRC chair	

^{*}Program subject to change